Maxi-Poort

Draaipoorten

Draaipoorten volledig in aluminium

Onze aluminium poorten zijn beschikbaar tot een maximale opening van 8m. Of twee vleugels van 4m. Ook bij de enkele draaipoorten in aluminium geldt dat de maximumopening 4m is. Dit ongeacht de uitvoering, het uitzicht of de stijl! Al onze poorten kunnen voorzien worden van automatisatie, videofonie of parlofonie.

De volledige installatie van poort en automatisatie gebeurt in eigen beheer. Door hun constructie zijn ze extra stevig. Het concept zorgt ervoor dat ze zeer veilig zijn en betrouwbaar bovendien. Kiest u ook voor automatisatie, dan krijgt u een poort voor het leven en kan u rekenen op extra gebruiksgemak. U kan kiezen uit een grote keuze aan types poorten. Kijk hiervoor even in onze fotogalerij.

Dubbele draaipoort

Maxi-Poort biedt aluminium draaipoorten aan in zowel dubbele als enkele uitvoeringen, variërend van rustiek tot modern en beschikbaar in alle RAL-kleuren. Samen met u creëren we een poort die perfect aansluit op uw wensen. Maak de keuze voor een elektrische poort en geniet van ultiem comfort, of opteer voor een handmatige draaipoort die u zelf gemakkelijk kunt openen en sluiten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x