Maxi-Poort

Over

Uw poort is onze passie

Wij streven naar een perfecte productie van uw poort met korte leveringstermijnen. Innovatie en het uitwisselen van ideeën staan hoog in ons vaandel, daarom hechten we veel waarde aan uw mening en feedback. Naast poorten kunt u ook bij ons terecht voor de aanleg van opritten en tuinen. Wij fungeren als uw aanspreekpunt voor zowel poorten als de aanleg van opritten en tuinen, wat resulteert in een vlekkeloos verloop van de werkzaamheden, allemaal onder één dak. Onze zaakvoerder, Murat Erikli, met 25 jaar ervaring in de bouwsector, is een gedreven en technisch onderlegde persoon met oog voor detail.


Murat Erikli

Het Oost-Vlaams ondernemerschap zit bij zaakvoerder Murat Erikli in het bloed. Zijn toewijding vertaalt zich in een passie voor perfectie. Dagelijks streeft hij naar verbeterde technieken en is hij actief betrokken bij innovatie. Dit enthousiasme is kenmerkend voor alle medewerkers van Maxi-Poort, of ze nu werken aan draaipoorten, schuifpoorten, de aanleg van opritten en terrassen, tuinontwerp of tuinaanleg. Het is een team dat zorgt voor alle fasen van uw project.

Wij streven naar hoogwaardige kwaliteit.

Bij team Maxi-Poort ligt de nadruk op details als het gaat om kwaliteit. Na onze eerste kennismaking en nadat we de nodige metingen hebben verricht, gaan we met toewijding aan de slag. We nemen elk aspect van de omgeving in overweging, met speciale aandacht voor de wensen en het budget van de klant. Nadat het ontwerp en de planning zijn goedgekeurd, zorgen onze vakmensen voor een grondige uitvoering en een tijdige oplevering van een nieuw, elegant en praktisch concept.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x